Meny
  • Hem
  • Finansiering

Finansiering

Vi har kontakt med ett flertal banker och har stor erfarenhet att ta fram individuellt anpassade finansieringslösningar till bra villkor. Du kan t ex Köpa nu och betala om 3 månader, eller delbetala i 12 mån räntefritt - eller om du vill ha lägsta månadskostnad - avbetalning (24 - 144 månader) med ränta från 2.95%.
Ring oss direkt 0534-12130 eller välj finansieringsmetod i kassan så ser vi på din order att du är intresserad av en viss lösning. Vi kontaktar dig, går igenom dina förutsättningar och ordnar en finansiering på dina villkor.

3-mån betalnings- och räntefritt

Väljer du finansiering med 3 månader betalningsfritt betyder det att du kan vänta i tre månader med att betala. Först därefter betalas hela beloppet. Endast 95 kr + en aviavift tillkommer i detta alternativ. Detta alternativ passar extra bra om du väntar in en summa pengar men just nu saknar extra kontanter / inte vill belasta din ekonomi i nuläget.Detta kan också med fördel användas av dig som känner osäkerhet vid e-handel och vill vara säker på att få varan i god tid innan betalningen.

Avbetalning

Avbetalning är en finansiering som innebär att båten/MC/Mopeden/ Fyrhjulingen tas som säkerhet för lånet samtidigt som en kontantinsats om 20% krävs. Genom den extra säkerheten i objektet får du som kund ofta mycket bra villkor. För närvarande debiterar vi låga 4.95% i ränta vid avbetalningsköp. Dessutom kan vi erbjuda låga månadskostnader och längre avbetalningstider .

Konto kampanjränta

Låg månadskostnad och stor flexibilitet via vår lågräntekampanj – nu från 4,95% ränta. Nu kan du avbetala till vår kampanjränta 4,95% till max 4 år och 5,95% med upp till hela 6 års återbetalningstid. Finansieringen är inte knuten till objektet utan är ett separat kontoavtal – du kan månadsbetala enligt plan – eller göra större extra delbetalningar och få lägre månadskostnad framgent – eller lösa hela beloppet utan att extrakostnader tillkommer. Ett mycket flexibelt och fördelaktigt upplägg.

Räntefritt 12-mån

Räntefri betalning för dig som söker finansiering till lägsta kostnad. Du får med 12 månaders delbetalning. Endast uppläggnings- och aviavgift tillkommer.

Företagsleasing

Har du företag kan företagsleasing vara en lämplig finansiering. Du betalar normalt ingen kontanisats (vi kan lägga upp en första hyra på upp till 30% om snabb avskrivning eftersträvas) och du hyr objektet i normalt tre år. Därefter löses objektet med ett restvärde.